Just nu har vi väldigt högt tryck på beställningar, så leveranstider kan vara något längre än normalt. 

Vi har regelbundna kampanjer på vår Plantavdelning under våren!

Se årets nya växter här! 🌱👈🏼

Om & Kontakt

  
Grundare: Johannes Billsten
Studerat Trädgårdsingenjör på
Sveriges Lantbruksuniversitet
  
Trädgårdsdags är ett svenskt företag som drivs av visionen att göra odlares vardag lite mer spännande & lite enklare. Vi tror på innovativa lösningar som underlättar arbete och gör din tid i trädgården ännu roligare.
 
Särskilt glada är vi att kunna erbjuda er ett helt unikt sortiment av fröer & plantor som är odlingsbara i Sverige, men som oftast inte fått nog uppmärksamhet i våra hem & trädgårdar! Många växter i sortimentet är gamla kulturväxter, som människan har odlat och använt för sina goda egenskaper i flera tusen år. Det kan finnas en viss bortglömd kunskap i användbarheten av de växter som växer runtomkring oss - kulinariska, såväl som medicinska och rent praktiska användningsområden. Den kunskapen är något som Trädgårdsdags vill hjälpa till att sprida ljus över igen.
 
Det ingår i visionen att göra vägen mellan det vi konsumerar och oss själva kortare. I takt med att matbehovet i världen växer, minskar också ytan att odla på. Detta leder till ett behov av nya lösningar. Genom en kombination av uråldrig kunskap, traditionella tekniker och modern innovation vill vi driva utvecklingen åt rätt håll.
 
Alla fröer är grobarhetstestade och av hög kvalité.
 
Majoriteten av bilderna på sidan är tagna av och/eller tillhör Trädgårdsdags.
 
 
Ifall ni vill ta del av uppdateringar i framtiden får ni gärna signa upp er på vårt nyhetsbrev, alltid längst ner till höger på webbplatsen!
  
För kontakt, vänligen fyll i formuläret nedan: